Minden háziasszony rémálma, hogy dugulás keletkezik a lakásban. Abban az esetben, ha már az otthoni praktikákkal nem jutottunk előrébb, akkor itt az ideje valami komolyabbat kipróbálnunk.

4 bikaerős termék:

Ma már a boltok polcain rengeteg tisztítószer közül válogathatunk, melyek mind jobbnál jobb eredményt ígérnek. Látványos csomagolással, és nagy reklámokkal keltik fel rájuk a figyelmet, de a várt hatás sokszor elmarad. Ám nem mindegyiknél van így pl. a Tiret lefolyótisztító gél, mely professzionális hatóanyagokat tartalmazz és kifejezetten a legmakacsabb dugulásokra fejlesztették ki. A szerves hulladékok nagy mestere, mindent eltüntet, ami az útjába kerül. Elővigyázatos használatot igényel. Második versenyzőnk a Domestos, melyről már mindenki tudja, hogy kiváló fertőtlenítő hatással rendelkezik. Ezt a tisztítószert konyhai és fürdőszobai szennyeződések elhárítására találták ki.

Domestos

Domestos

A gumikesztyű használata ajánlott. Részleges és teljes dugulás esetén is hatékonynak bizonyul. Harmadik helyen a Mr. Muscle lefolyótisztító áll, a legerősebb vegyszer melyet a bolti forgalomban beszerezhetünk. Kifejezetten csatornadugulás elhárítására ajánlják. Használta szigorúan gumikesztyűben és nyitott ablakok mellett ajánlott. A következő tisztítószer a HG, mely egyben fertőtlenítő hatású és a dugulástól is megszabadít bennünket, úgy, hogy mindeközben nem károsítja a lefolyónkat. A makacsabb dugulás esetén, többszöri alkalmazást igényel vagy tapasztalt szakember segítségét.