Minden, ami eldugulhat, el is dugul!

Kérjen időben segítséget egy szakembertől, még mielőtt teljesen eldugulna a lefolyó, így sokkal kevesebb lesz a munka, és a kiadás is. Ha a megszokottnál lassabban folyik le a víz a kádból vagy a mosogatóból, az bizony dugulásra utal.

Ha szerencséje van, akkor ezt korrigálni lehet a szifon kitakarításával, vagy a dugulásra kapható vegyszerek használatával. Abban az esetben viszont, ha a WC lehúzásakor egyáltalán nem folyik le a víz, akkor mindenképpen érdemes szerelőhöz fordulni, hiszen gépi spirálozásra van szükség. Sajnos a dugulás szinte minden háztartásban előfordul, és a legtöbb esetben ezeket nem lehet otthoni praktikákkal megoldani. Pánikra semmi ok, csak egy igazán tapasztalt szakemberre kell bízni a munkát, aki egy szempillantás alatt véget vethet a dugulásnak!

A duguláselhárító a következő szolgáltatásokat tudja nyújtani önnek: lefolyó tisztítás, wc duguláselhárítás, konyhai duguláselhárítás, csatornatisztítás, gyökértelenítés, mosdó, mosogató és kád duguláselhárítás, valamint padlóösszefolyó duguláselhárítás. Tehát ha dugulást észlel lakásában, vagy munkahelyén, azonnal érdemes szakképzett szerelőhöz fordulni, nem érdemes halogatni, hiszen ha nagyobb kár keletkezik, az a pénztárcájának is megterhelőbb lehet.