Hívjon szakembert a dugulás elhárításhoz!

A lefolyó ellensége a hideg vizes mosogatás és a túlzott mosogatószer használata. Ilyenkor zsíros szennyeződés rakódik le a lefolyóban, ami többek között a dugulást okozza.

Dugulást előidéző okot még kiválthat a  szűrő által  lassított víz lefolyása, hiszen a kisebb szennyeződések megtapadnak a vízvezeték falán. Ha a zsírt vagy olajt, a wc-be vagy a mosogatóba önti, folyasson rá nagy mennyiségű forró vizet mosogatószerrel, különben a zsír megtapad a lefolyócső oldalán, és idővel eldugul. Tudnia kell, hogy nem csak maga a dugulás okozhat problémát és kellemetlenséget, hanem azok a baktériumok is, amelyek a lerakodott szennyeződésen elszaporodtak. Sok esetben előfordul, hogy házi módszerekkel, nem sikerül gyorsan elhárítania a dugulást, ekkor forduljon szakemberhez, ne halogassa a dolgot.

A ma létező, modern és korszerű csatornarendszerek olyan összetettek és bonyolultak, hogy nem ajánlott megfelelő szakértelem és szerszámok nélkül házilag hozzáfogni. Ugyanis senki sem szeretne kárt okozni, saját magának, hiszen a működésképtelen csatornarendszer, igen kellemetlen módon megnehezítheti életét. A megbízható és profi szakember, gyors és hatékony munkát végez. Sokéves tapasztalattal a hátuk mögött és alacsony árakkal, olyan szerelőket találhat, akik korszerű eszközökkel, gyorsan elhárítják a dugulást, hogy továbbra is kényelmesen érezze magát az otthonában.